• Uw zaak is in
    goede handen

    Loonadministratie

  • Uw zaak is in
    goede handen

Carter Administratie & Fiscaal Advies is gespecialiseerd in het verzorgen van loonadministraties in alle branches. Voor alle bedrijven in Haarlem, Bloemendaal of andere plaatsen in heel Nederland.

Iedereen kent wel het maandelijkse loonstrookje. Als deze goed is, is er geen probleem. Maar als er iets niet klopt, dan kost het een hoop moeite en tijd om alles weer op de rit te krijgen. Wij kunnen u deze zorg besparen. Wij hanteren de meest actuele wet- en regelgeving en passen de juiste brancheregelingen toe. Wij zorgen ervoor dat uw salarisberekeningen kloppen. Wij verzorgen loonadministraties van slechts een DGA, een pensioen- of lijfrenteuitkering tot aan ondernemingen met tientallen personeelsleden. Al meer dan 125 bedrijven uit verschillende branches in de regio Haarlem, Bloemendaal of ver daar buiten hebben hun loonadministratie reeds aan ons toevertrouwd.

Dienstverlening van A tot Z
.

Als werkgever kunt u er voor kiezen om alles zelf te doen. Aan- en afmeldingen, opmaken van arbeidsovereenkomsten, kostenvergoedingen, de auto van de zaak, ziekmeldingen. Wij kunnen al deze zaken uit handen nemen. U heeft bijvoorbeeld een zieke werknemer. U maakt hiervan bij ons slechts een melding en wij doen de rest. U heeft uw personeel een salarisverhoging gegeven. Wij geven de mutaties direct door aan alle relevante instanties. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de ziekteverzuim- en pensioenverzekeraar. U heeft een langdurig zieke werknemer. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject. Makkelijker kunnen wij het niet maken!

Ook kunt u bij ons terecht voor de opmaak van arbeidsovereenkomsten, huishoudelijke reglementen, aanvullende overeenkomsten en voor bijzondere advisering, bijvoorbeeld op het gebied van ontslagaanvragen en arbeidsconflicten. Met goede overeenkomsten voorkomt u vooraf misverstanden.

Kortom uw loonadministratie is bij Carter Administratie & Fiscaal Advies in goede handen.

Bent u nog geen klant en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.