• Uw zaak is in
    goede handen

    Bedrijfsadministratie

  • Uw zaak is in
    goede handen

De boekhouding is de financiële basis van elke onderneming. Uw administratie geeft u inzicht in de financiële positie van uw bedrijf en stelt u in staat om snel en adequaat te reageren op veranderingen.

Carter Administratie & Fiscaal Advies verzorgt uw volledige administratie op basis van de geldende regels en conform de nieuwste wet- en regelgeving. Wij zorgen er voor dat uw administratie aan alle voorschriften voldoet en op de meest fiscaal vriendelijke wijze wordt uitgevoerd.

Bedrijfsadministratie voor ieder bedrijf uit Bloemendaal, Haarlem of elke andere plaats
.

Wij kunnen uw administratie verzorgen zowel vanuit ons kantoor in Bloemendaal als bij u op locatie. Op basis van uw administratie verstrekken wij u rapportages, tussentijdse overzichten, begrotingen en management dashboards. Hierdoor kunt u een vinger aan de pols houden.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om samen uw boekhouding te verwerken. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een internetverbinding. Wij kunnen u direct ondersteunen en begeleiden bij het verwerken van uw administratie. Uw administratie is online beschikbaar! Altijd en overal beschikt u over uw financiële administratie. U heeft dagelijks inzicht in uw financiën.

Bent u nog geen klant en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.